JARDINS DE SA BOADELLA residencial

Lloret de Mar (Girona)

El repte d'introduir un gran projecte residencial en una zona boscosa i amb pendents importants, on els habitatges s'esforcen en buscar l'orientació al sol, tot i la pendent que corre en sentit contrari, el que propicia l'aparició d'elements singulars a manera de passarel·les i lianes que faciliten els accessos.

Resolt amb intervencions puntuals sobre el terreny, on cada edifici disposa del seu propi aparcament i on la vialitat rodada queda acuradament oculta.

Desenvolupament d'una tipologia que permet articular-se per adaptar-se a la singularitat de cada emplaçament i on tot el conjunt es resol a partir d'una sèrie d'itineraris de vianants que enllacen diverses zones dotades de la seva pròpia personalitat (oci, esport, jocs infantils, repòs, etc.) dins d'uns paràmetres d'unitat que el doten d'una personalitat pròpia.