SA BOADELLA GARDENS residential

Lloret de Mar (Girona)

The challenge of introducing a large residential project in a wooded area with steep gradients where homes strive to seek guidance in the sun despite the slope that runs in the opposite direction, which causes the appearance of singular like elements footbridges and lianas that facilitate access.

Resolved with specific interventions on the ground, where every building has its own parking and road shot is carefully concealed.

Developing a typology that can be articulated to accommodate the uniqueness of each site and where the whole is resolved from a series of pedestrian routes that link various equipped areas of his own personality (leisure, sport, playgrounds, rest, etc. .) within the parameters of unity which give it a unique personality.